Memaparkan catatan dengan label BISNES ONLINE. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label BISNES ONLINE. Papar semua catatan

Apa itu Perfect Money?


Apa itu Perfect Money?
Perfect money adalah sebuah laman web untuk menyimpan wang di internet seperti paypal, alertpay, moneybookers, dll.
Perfect money sangat disyorkan, kerana memang sangat bagus dan selamat untuk menyimpan wang di internet.
Saya sendiri lebih memilih perfectmoney daripada paypal. Kerana  saya berpendapat bahawa selain paypal itu verifikasinya agak susah, juga mudah kena limited. (seperti yang saya alami).

Dan berikut adalah beberapa kelebihan menyimpan duit di Perfect Money:

1.Membayar web yang memasang logo perfect money.
Kita akan dibayar hanya dengan memasang logo perfect money di laman web kita.
Jumlah bayaran bergantung kepada pagerank laman web kita.

2.Mendapatkan interest/dividen.
Wah, hebatkan? kita akan mendapat faedah sebanyak 7% dari jumlah tabungan kita.Pernahkah paypal bayar dividen? rasanya takda kan...

3.Mendapat bayaran dari referral.
kita akan mendapat bayaran sebanyak $ 0.05 setiap orang yang mendaftar melalui link referral kita.
bukan setakat itu, kita juga akan mendapat komisen sebanyak 1% bagi setiap transaksi yang dilakukan referral kita.

4. Tidak perlu pengesahan dengan credit card.
jangan salah angap yer , walaupun tidak perlu pengesahan dengan credit card, tapi keselamatan duit kita dalam tu  sangat terjamin


5.Berbagai macam pilihan withdraw.
Untuk mencairkan wang di perfect money tidaklah susah ..berikut beberapa cara untuk mencairkan wang kita.

Wire transfer
artinya, wang kita akan terus masuk ke akaun bank kita, tetapi ada jumlah minimum untuk cara ini.lebih jelasnya, sila lihat di laman webnya.

Pechunix
kita boleh dipositkan duit kita ke akaun pechunix. (tapi saya sendiri tidak ada  akaun ini..hehe)

Exchange partner
boleh dikatakan ini cara paling mudah dan murah.
perfect money sendiri telah merujuk sebuah laman exchange yang boleh dipercayai.

Visa virtual prepaid card
ini adalah cara bebelanja  dari perfectmoney dengan VCC yang boleh digunakan untuk membeli-belah di internet.

Itulah beberapa faedah yang kita boleh dapat dengan menyimpan duit di perfect money.
Masih banyak kelebihan lain yang akan kita perolehi dengan membuka akaun perfect money ini.

Sesiapa yang  berminat untuk menyertai di perfect money, sila daftar DISINI

GlobalForex4u.com -TESTIMONI

PROGRAM SCAM DI MALAYSIA...JANGAN SERTAI PROGRAM MACAM NI...

GlobalForex4u.com -TESTIMONI
Berikut afdalah testoni para peserta yang telah mendapat bonus/pendapatan melalui globalbalforex4u.com.



"Terima kasih Admin kerana membuat bayaran pertama saya berjumlah RM600.00 dalam masa kurang daripada 24 jam selepas membuat permohonan pengeluaran pertama pada 15/08/2015.  Semoga lebih berjaya." (faezul - 0177273229)

"Saya terima bayaran keuntungan pertama saya hari ini 16/8/15.....terima kasih Admin." (shah669 - 0199696032)

"Bayaran pertama sebanyak RM600 diterima walaupun pada hari Ahad.  
Moga terima 24 lagi payment." (mdramlan - 0173922276)


Lega dan happy bila terima bayaran keuntungan pertama pada hari minggu.  Walaupun, hanya RM100 tetapi melegakan sekali" (steal.code_7 - 0143726005)

"Terima bayaran keuntungan kedua berjumlah RM600 pada 24/08/2015 atau dalam masa 48 jam selepas pengeluaran dibuat."  (mdramlan - 0173922276)


"Saya buat pelaburan RM2,500 dan semalam terima bayaran keuntungan pertama dan kedua berjumlah RM500.  Semoga lebih berjaya."  (zulfifi - 0133546379)


"Mula-mula agak ragu juga sebab program ini baru lagi.  Tetapi bila
 terima bayaran semalam berjumlah RM200, senang hati ni.  Ingatkan nak
 tambah pelaburan!"  (azli6000 - 0183226216)


"Walaupun melabur kecil sahaja iaitu RM50.00 tetapi dapat bayaran 
tinggi daripada Admin sebanyak RM220 sebab buat Penajaan.  
Syukur alhamdulillah."  (lubokUwang - 0139128393)


"Bayaran RM200 diterima pada hari Isnin selepas buat pengeluaran 
pada hari Sabtu.  Mudah-mudahan program terus kekal lama untuk jana 
pendapatan sampingan mingguan." (ziahaziz - 019-9314160)


"Syukur alhamdulillah terima bayaran sebanyak RM640 daripada Admin 
dalam masa 48 jam selepas pengeluaran dibuat.  Bercadang untuk tambah 
pelaburan bulan hadapan."  (commwavesolution - 017-3888130)


"RM350 untuk bayaran pertama.  Semoga globalforex4u boleh kekal lama untuk bantu orang Melayu jana pendapatan tambahan" (goldbangle - 017-6744825)


"Walaupun jumlahnya kecil hanya RM105 tapi terima kasih kerana memberi keyakinan kepada kami untuk tambah pelaburan lagi di masa depan." 
(akurich - 014-5971832)


"Dapat RM100 dalam masa 48 jam.  Terima kasih Admin." (biznet - 016-8029825)
"Mesti ambil kesempatan dan peluang sebab program baru. 
 Terima kasih dapat RM100 hari ini." (tycoon - 016-8604100)



PROGRAM SCAM DI MALAYSIA...JANGAN SERTAI PROGRAM MACAM NI...

3 Cara Buat Duit Dari Rumah Menggunakan Internet/online (KAJI SELIDIK)

3 Cara Buat Duit Dari Rumah Menggunakan Internet/online

Terdapat banyak cara untuk membuat wang dari rumah dengan menggunakan Internet/online. Berikut adalah tiga cara untuk anda bermula.

Get Paid to --- Take Surveys, Receive Offers, Read Email

First rule don't pay someone to find out information about the "Get Paid To" companies.

There are too many sites which falsely represent that you will be paid cash for taking surveys, referring visitors, or accepting offers. Some of these offers require a credit card. You sign up for a free month of XYZ movies, get paid $15 for accepting the offer and provide your credit card number. If you don't cancel the offer your credit will be billed, and you can't cancel immediately, or you won't be paid. Usually you have to reach a minimum level of earnings to receive a check or deposit to your Paypal account. And the minimum level is nearly impossible to earn. Some of the surveys can be completed quickly and some take an hour or so to complete.


Most of the money is made through referring other people. It will be a huge challenge to earn $100 in 24 hours, so there aren't any resources listed in this report.

Submitting Links to Articles, Websites and Blogs to Social Networking Sites.

You can submit links to other people's articles, etc. to the social networking sites. The pay isn't terrific, usually no more than a couple of dollars per article. You'll have to set up an account at each site. Below is a list to get you started. With a bit of research you can find quite a few more.

Setting up the accounts at the social networking sites will probably take a couple of hours. If each article takes 20 minutes to post at all the social networking sites and you charge $4 for the service. You'd earn $12 an hour and would have to work a little over 9 hours to earn $100.

You need your client to tell you the url of the article/website, title, brief description or first paragraph of the article, category, and tags or key words.

Posting Ads for other people

One of the free ways to drive traffic to your own site, or blog, is to post classified ads on ad sites. Craigslist is one of the most popular, and it seems effective, of the free ad sites. It is city specific, meaning you can only post your ad to one city at a time. But if you're clever and reword the headline of the ad, and the body of the ad, you can post to a number of different cities as long as you use a different ad for each city.

You can also post ads for people and get paid for it. The pay is minimal, but the work doesn't take long after you've set up accounts at the different ad sites.

There you have three different ways to earn money at home using the Internet.


Cara buat duit dari RUMAH.


 Buat duit dari rumah
















Cara buat duit dari RUMAH.

Adakah anda penat melihat semua penipuan dalam talian tentang bekerja hanya dari rumah, tetapi anda memerlukan pekerjaan yang sesuai dengan jadwal dan keperluan anda? Sebenarnya sangat mudah bagi anda untuk mendapatkan pekerjaan seperti ini dan bekerja dari rumah (tentunya tanpa menggunakan skim piramid!) ....
Jadi, bacalah artikel di bawah ini untuk mengetahuinya!


Lakukan tugas di website2 berikut.
Terdapat beberapa laman web seperti Amazon 's Mechanical Turk yang akan membayar anda satu atau dua dolar dengan cepat. Ini adalah cara yang baik untuk mendapatkan duit tambahan dari rumah atau sebagai pekerjaan tambahan.
Pekerjaan seperti ini biasanya untuk orang-orang yang berada di luar negeri, tempat di mana jumlah wang ini lebih bernilai. Jangan terkejut dengan jumlah bayaran yangakan nda terima. Bagaimanapun, anda boleh mencari pekerjaan lain yang sesuai dengan waktu terluang yang anda ada, ini bukan merupakan pilihan yang salah.

Mulakan dengan sebuah blog. 
Mulakan sebuah website, letakan iklan di sana, dan mulakan membuat isi yang akan menghiburkan orang. Anda akan memerlukan beberapa iklan dan SEO (search engine optimization / pengoptimalisasi enjin carian) untuk memastikan anda mendapatkan pembaca yang cukup untuk menghasilkan duit, membuat sebuah blog sangatlah mudah  jika anda merupakan seorang penulis yang baik.
Pastikan blog anda membincangkan topik-topik yang anda sangat mudah difahami, pastikan juga topik itu menarik bagi orang orang baca. Anda mungkin boleh lebih bereksplorasi dengan blog yang telah terkenal. Buat sedikit kajian.

Menjaga rumah orang lain. 
Anda juga boleh melakukan hal seumpamanya dan menjaga rumah-rumah orang lain. Bekerja separuh masa sebagai pembersihan rumah atau pembantu. Ini akan menjadi alternative orang yang gelisah untuk meninggalkan rumahnya untuk bercuti panjang. Kembangkan reputasi yang baik dan anda akan mendapat bayaran yang tinggi.
Mulakan dengan bekerja untuk orang yang anda kenal seperti rakan dan keluarga. Bangunkan reputasi dan iklankan secara online atau buat promosi kepada jiran sekitar anda.
Ini bukan buat kerja dari rumah anda tetapi cara ini boleh menjana duit dengan tinggal di sebuah rumah. Maksudnya anda tinggal di rumah orang lain. Jadi jaga..hehe..ini yang terbaik saya rasa. Bukan kawan2 anda  tau pun...jangan risau. Yang penting duit masyukkk.
Cara buat duit ini sangat sesuai untuk pelajar yang sedang mencari duit sampingan dari meminta duit dari ibu bapa mereka.
Cara ini telah kawan saya buat semasa beliau cuti. Boleh dapat sehingga ratusan ringgit dalam masa beberapa hari bekerja.

Kalau ada sebarang pertanyaan boleh emel saya.


cara buat duit

Cara-cara buat duit dengan mudah.
Pelbagai cara boleh kita guna untuk buat duit secara sepenuh masa atau separuh masa.
Bagi saya , saya lebih suka buat duit yang memerlukan kerja minimum dan pendapatan
yang berterusan. Maksudnya sekali buat tapi hasilnya kita dapat berterusan.
Sebagai contoh, manjadi agen insuran. Sekali orang join dengan kita selamanya kita
dapat komisen.

Artikel Berkaitan