ASTAR Online Shopping Program-Peluang ANDA Jadi Kaya Tahun 2019 Ini


Assalamualaikum semua.. Hari ini saya ingin berkongsi dengan semua mengenai peluang perniagaan yang menarik dalam tahun 2019 ini iatu ASTAR Online Shopping program. Merupakan program online shopping yang terbaru yang mana ianya satu peluang yang perlu anda rebut untuk anda jadi kaya dan berjaya dalam tahun 2019 ini.

Dengan Astar ini anda boleh memiliki web e-commerce sendiri tanpa anda memerlukan kemahiran coding atau pengatucaraan untuk membangunkannya. ANDA mempunyai web e-commerce yang didalam nya terdapat ratusan produk-produk keperluan yang sangat berkualiti di jual dengan harga yang lebih murah dari kedai luar.

100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri.
Picture Credit to : http://lottepi.com

HQ Astar


100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri. Anda boleh berbelanja sendiri untuk kegunaan diri dan keluarga. Anda layak dapat discount point dan juga rebet pembelian. Anda dapat menikmati barang yang minati dengan harga yang murah. Bila anda sudah register dengan Astar ini, anda adalah merupakan Reward Shopper yang sah dan memiliki link id yang unik anda sendiri.


Apa tugas anda untuk kaya dan berjaya 2019 ini. Ya disini anda boleh mula bisnes. Dengan link id unik yang anda miliki tadi, anda boleh mula sebarkan kepada rakan taulan, saudara mara dan sesiapa sahaja untuk mereka masuk ke dalam online shopping platform Astar tersebut. TANPA PERLU MEREKA MENJADI AHLI PUN mereka layak membeli produk dengan harga yang murah seperti anda juga.     Mereka yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.


Apa tugas anda untuk kaya dan berjaya 2019 ini. Ya disini anda boleh mula bisnes. Dengan link id unik yang anda miliki tadi, anda boleh mula sebarkan kepada rakan taulan, saudara mara dan sesiapa sahaja untuk mereka masuk ke dalam online shopping platform Astar tersebut. TANPA PERLU MEREKA MENJADI AHLI PUN mereka layak membeli produk dengan harga yang murah seperti anda juga. 

PELUANG PENDATAN ASTAR ONLINE SHOPPING yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.
PELUANG PENDATAN ASTAR ONLINE SHOPPING

Mereka yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.




Anda lihat potensinya itu? Senario diatas berlaku di web e-commerce anda yang anda tidak perlu tahu apa-apa pun untuk membangunkannya. Namun bisnes sudah mula berjalan bila adanya orang yang mula shopping di Astar menggunakan link id unik anda itu. 
Anda hanya perlu fokus untuk marketing sahaja bagaimana anda ingin terus sebarkan link id unik tersebut kepada lebih ramai orang untuk meningkatkan jumlah jualan anda dalam platform e-commerce anda tersebut. 

Jika Guest Shopper ini ramai dan setia berbelanja. Anda akan banyak menerima rebet dan voucher yang banyak. Income dan kelebihan anda pasti akan meningkat. Jika mereka juga minat untuk menyertai Astar sebagai Reward Shopper, anda akan menerima RM100 dibayar dalam bonus bulanan untuk setiap orang Guest Shopper yang menjadi Reward Shopper. 

ANDA bayangkan jika anda hanya sebarkan link id anda itu sahaja setiap bulan dan anda hanya mendapat 20 orang yang convert dari Guest Shopper kepada Reward Shopper. Ini bermakna anda sudah ada extra income bulan tersebut sebanyak RM2000.









Ok ke X OK? Pada kiraan saya Ok sangat dah tu kan. Guest Shopper akan terus berbelanja kerana produk yang dipasarkan dalam Astar ini dijamin sangat berkualiti tinggi. Selain berkualiti tinggi, ianya dijamin akan dijual dengan harga yang lebih rendah dalam pasaran. Ini JAMINAN DARI OWNER ASTAR sendiri.

Anda hanya fokus untuk sebarkan link id anda sahaja dan membuat penajaan kepada mereka yang berminat menjadi Reward Shopper seperti anda. Urusan produk, maintenance website e-commerce anda, urusan penghantaran produk, bil, resit dan lain-lain urusan anda tidak perlu fikir lagi. Itu semua HQ Astar yang akan uruskan untuk anda. Macam mana? Best kan?
Berikut dibawah saya kongsikan VIDEO Preview Peluang Perniagaan, Marketing Plan & Cara Untuk Kita Buat Duit Di Astar ini.


UNTUK INFO SILA KLIK DISINI





INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG?

MARI SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MELAKUKANNYA!

Assalammualaikum & salam sejahtera sahabat!

Pada zaman sekarang, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang!
Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah ... semuanya memerlukan banyak wang, dan sememangnya, tidak ramai yang mampu untuk mendapatkan semua itu secara tunai!

Pada zaman sekarang, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang!  Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah ... semuanya memerlukan banyak wang, dan sememangnya, tidak ramai yang mampu untuk mendapatkan semua itu secara tunai!


Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.


Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.

Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan

Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian

Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni 

Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.   Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.    Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan    Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian    Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni

Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya.


Lebih-lebih lagi jika sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram dan menggunakan 

Whatsapp untuk Tutup Jualan! Memang leceh sikit kalau guna cara tu

Nak kena layan satu-satu pelanggan untuk mendapat jualan

Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah

Tak perlu dah nak layan satu demi satu pelanggan



Hanya perlu letak gambar produk, letak produk produk dan letak harga! Siap.

Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat pemberitahuan daripada pihak Shopee

Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp kerana dok layan pelanggan yang belum tentu pun nak beli

Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar

Jumlah pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan! .. Iaitu sekitar 700.000 orang sehari

Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.   Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.    Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan    Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian    Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni


Ramai giler kan? Kalau anda membuka kedai kat KLCC pun tidak pasti boleh dapat pengunjung / pelawat seramai itu!

Apa yang lagi-lagi-lagi yang terbaik dari pembeli! Pelawat-pelawat kat laman web / aplikasi ini Shopee!
Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan untuk membeli yang tinggi
Sebab itulah mereka masuk / membuka aplikasi Shopee! Sebab nak beli barangan

Tidak seperti di Facebook atau Instagram.

Di Facebook & Instagram .. kebanyakkan orang .. buka / masuk aplikasi itu adalah untuk bersosial sahaja! Cuma segelintir kecil je yang masuk ke FB & Instagram untuk cari dan beli barangan. Sebab tu kalau nak jual barang kat FB & Insta payah sikit .. nak kena pujuk dan belai dulu customer kat whatsapp .. barulah mereka akan beli.

Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini
Kalau nak tahu lebih detail pasal kelebihan berniaga di Shopee ni.
Muat turun EBOOK FREE kat sini'

How to Pay Off Credit Card Debt

If you have credit card debt, you are not alone.

According to the Federal Reserve, the total credit card credit value increased from $ 5.65 trillion in 2015 to $ 5.98 trillion in 2016. (1)

This means that North America has a crazy credit card credit amount. And even what people say to you, credit cards do not need to be a way of life. Here's how to pay your credit card debt once and for all.

How to Pay Off Credit Card Debt If you have credit card debt, you are not alone.    According to the Federal Reserve, the total credit card credit value increased from $ 5.65 trillion in 2015 to $ 5.98 trillion in 2016. (1)    This means that North America has a crazy credit card credit amount. And even what people say to you, credit cards do not need to be a way of life. Here's how to pay your credit card debt once and for all.
How to Pay Off Credit Card Debt



11 Ways To Get The Best Deals Using a Car Loan Calculator



1. Do not use one!


At least until you have done your homework. Many people go straight to the car loan calculator as it gives you an instant answer about how much a car loan might cost you.

The problem is that this figure can be quite confusing, as there are several factors that you need to check before using any calculator to tell you how much you need to pay.
11 Ways To Get The Best Deals Using a Car Loan Calculator. Do not use one! At least until you have done your homework. Many people go straight to the car loan calculator as it gives you an instant answer about how much a car loan might cost you.

These are presented below and although they may require some research, it is likely to save a lot of money.


Choosing the Best Money Transfer Provider

If you need to send money online, then you will find that there are many ways in which you can do all this. There are many exchange services that can be used to make transfers. However, it is usually difficult to choose the right supplier for the service. You need a reliable and valuable provider. This can be difficult but in the end you can enjoy great savings if you take the time to make a choice. Among the factors to consider include:

Choosing the Best Money Transfer Provider If you need to send money online, then you will find that there are many ways in which you can do all this. There are many exchange services that can be used to make transfers.


How to Use Your Credit Card Smartly?


There are days when only few people use this Card. The scenario now tells a different story and each individual today tore his Credit Card to make a purchase. Transacting through this card has become a regular business. Take a look around, and you will meet with people who have set aside their cards. This is where individuals are considering the positive impact of using this card.

How to Use Your Credit Card Smartly? There are days when only few people use this Card. The scenario now tells a different story and each individual today tore his Credit Card to make a purchase.
How to Use Your Credit Card Smartly


Related Post

Translate

Catatan Popular

BEBAS HUTANG

RAHSIA BISNES DI SHOPEE