Catatan

TAKAFUL PROFIT

Imej
Takaful Profit.
Tekejut juga dapat email dari Takaful Profit ni. Aku ingatkan ada orang suruh join insuran takaful. Bila aku baca isi email ni rupanya satu pelaburan.

Pelaburan yang semacam ni biasanya scam. Bertopengkan forex...kira ni pelaburan DUDUK DIAM2 DAPAT DUIT lah.

Tapi tak berani pulak nak tutup periuk nasi orang..korang boleh fikir sendiri lah sama ada benda ni (takaful profit) betul ataupun tak.

Korang boleh pergi ke laman web mereka. Buat kajian betul2 baru buat keputusan nak join atau pun tak.

Web TAKAFUL PROFIT.

PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT

Imej
Plan pendapatan Berikut adalah Plan Pendapatan Takaful Profit yang anda akan dapat jika anda join bisnes ini.
Plan pendapatan ini terbahagi kepada 3 jenis.

Jenis-jenis plan pendapatan takaful profit
#1. PASARAN MATAWANG ASING #2. PASARAN EMAS & PERAK #3. PASARAN MATAWANG CRYPTO
KLIK SINI UNTUK >>>> INFO LANJUTP/S KAMI BUKAN PENGANJUR PELABURAN TAKAFUL PROFIT

TAKAFUL PROFIT TIPU PENIPU SCAM SCAMMER SKIM CEPAT KAYA?

Imej
Dapat pulak satu email yang bertajuk "TAKAFUL PROFIT" .


Ingatkan ni insuran rupanya pelaburan buat duit. Betul ke ni? 
Atau ni satu lagi pelaburan skim cepat kaya yang selalu  tipu/penipu/scam/scamer terbaru di Malaysia?

Ni dia iklan tu...


*KENAPA SEMAKIN RAMAI ORANG PILIH TAKAFUL PROFIT??* 

1) terima profit selama 365hari 

2) dapat income hari2 0.8%-1.2% 

3) withdraw setiap hari ke bank serendah *RM10* tanpa cas 

4) withdraw akan masuk akaun kurang 24 jam 

5) boleh tambah modal bila2 masa 

6) boleh buat aktif income 

7) modal di pulangkan bila cukup 360 kali 

8) tak perlu jual barang 

9) tak perlu cari orang 

Dan banyak lagi kelebihan2 nya... 

Register pon free 

Anda boleh tenggok sendiri web diorang kat link dibawah ni.

https://takafulprofit.com

TAGS Takaful profit tipu Takaful profit  penipu Takaful profit  scam scammerTakaful profit skim cepat kayaPlan pendapatan takaful profit Testimoni takaful profit Login takaful profit Apa itu takaful profit


Pelaburan Yang Terbaik 2019

Imej
Apakah Pelaburan Yang Terbaik 2019? Hartanah, Saham atau Emas? Beli 5 buah rumah. 200k a. Nilai pasaran 1juta. Jangan kejutan apa-apa nilai yang hebat. Kerana hutang itu 900k. Ekuiti hanya 100k. Tugas pelabur adalah untuk meningkatkan jumlah ekuiti.
Apakah ekuiti?  Jumlah wang yang boleh masuk ke dalam saku selepas menolak hutang.
Ekuiti Pelaburan Hartanah 5 rumah dengan 1 juta nilai pasaran baru adalah baru untuk kertas. Belum lagi masuk ke dalam saku. Anda telah menjual rumah 200k, tetapi tiada siapa yang mahu membelinya. Dijual hanya pada 190k. Baki hutang adalah 180k, maka wang yang masuk ke dalam saku hanya 10k. Ia tidak boleh ditolak cukai dan kos lain. Malangnya hutang 180k telah ditetapkan. Itu sebabnya pokok hutang. Dalam apa yang hutang semakin meningkat dan menurunkan kadar keuntungan yang diambil oleh bank.
 Pelaburan Ekuiti Saham Beli 100k saham. Tiada hutang. Ekuiti 100k.
Selepas 3 bulan, nilai pasaran meningkat kepada 120k. Tetapi itu hanya satu kekayaan di atas kertas…

5 CARA BUAT DUIT ONLINE

Imej
5 Cara buat duit online  Bukan rahsia jika kita semua boleh mendapatkan buat duit online, bahkan banyak orang yang berjaya mem buatduit online. https://www.duitezi.com/2019/05/5-cara-buat-duit-online.html
Ramai orang bersedia untuk meninggalkan pekerjaan mereka sebagai pekerja untuk mendapatkan pendapatan sendiri melalui internet, tidak kira apa yang mereka lakukan.
Perkembangan pesat teknologi hari ini membuat sesiapa sahaja dapat mengakses internet pada bila-bila masa, di mana sahaja dengan mudah dan murah.
Kemudahan akses menjadikan mudah bagi sesiapa sahaja untuk menggunakannya untuk pelbagai tujuan, terutamanya mendapatkan wang dari internet.
Daripada banyak cara yang terbukti dapat membuat seseorang mendapat wang dari internet, ini adalah 5 cara ampuh untuk mendapatkan wang dari internet yang harus anda coba sekarang. 5 Cara buat duit online 1. Buat duit onlineCara buat duit online  - buat kedai dalam talian

Cara seterusnya untuk menghasilkan  duit online ialah menjual produk di…

CARA DAPAT DUIT DENGAN CEPAT

Imej
Duitezi.com - Mendapatkan duit dengan cepat dan mudah itu sebenarnya tidak hal yang tidak mungkin. Asal kita tahu cara yang benar dan mau berusaha. Karana pada dasarnya kekayaan tidak jatuh begitu saja dari langit.


Berikut adalah kaeadah yang anda boleh guna untuk mendapatkan duit dengan cepat.

Cara dapat duit cepat Menjadi buzzer atau selebriti
Sudah memahami profesi buzzer dan selebriti, kan?

Itulah istilah untuk orang berpengaruh di Instagram. Instagram kini boleh digunakan untuk mencari pendapatan. Seperti YouTube, anda boleh menggunakan Instagram untuk mengesahkan produk.

Untuk melakukan perniagaan ini, anda hanya dapat memanfaatkan banyak pengikut. Semakin banyak pengikut yang anda miliki, lebih besar peluang untuk mendapatkan tawaran iklan.
Menjadi blogger

Nama profesion ini memang biasa, kan? Anda boleh mendapatkan wang melalui blog yang dimiliki oleh menyewa tempat untuk iklan.

Untuk mendapatkan tawaran iklan, blog yang dimiliki mesti mempunyai banyak trafik atau pelawat. Men…

PINJAMAN PERIBADI TERBAIK