Search This Blog

Takaful Profit.


Tekejut juga dapat email dari Takaful Profit ni. Aku ingatkan ada orang suruh join insuran takaful. Bila aku baca isi email ni rupanya satu pelaburan.

Pelaburan yang semacam ni biasanya scam. Bertopengkan forex...kira ni pelaburan DUDUK DIAM2 DAPAT DUIT lah.

Tapi tak berani pulak nak tutup periuk nasi orang..korang boleh fikir sendiri lah sama ada benda ni (takaful profit) betul ataupun tak.

Korang boleh pergi ke laman web mereka. Buat kajian betul2 baru buat keputusan nak join atau pun tak.


Web TAKAFUL PROFIT.

Tekejut juga dapat email dari Takaful Profit ni. Aku ingatkan ada orang suruh join insuran takaful. Bila aku baca isi email ni rupanya satu pelaburan.

Plan pendapatan

Berikut adalah Plan Pendapatan Takaful Profit yang anda akan dapat jika anda join bisnes ini.
Plan pendapatan ini terbahagi kepada 3 jenis.

Jenis-jenis plan pendapatan takaful profit


#1. PASARAN MATAWANG ASING

PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT

#2. PASARAN EMAS & PERAK

PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT

#3. PASARAN MATAWANG CRYPTO

PLAN PENDAPATAN TAKAFUL PROFIT

KLIK SINI UNTUK >>>> INFO LANJUT

P/S KAMI BUKAN PENGANJUR PELABURAN TAKAFUL PROFIT

Dapat pulak satu email yang bertajuk "TAKAFUL PROFIT" .


Ingatkan ni insuran rupanya pelaburan buat duit. Betul ke ni? 
Atau ni satu lagi pelaburan skim cepat kaya yang selalu  tipu/penipu/scam/scamer terbaru di Malaysia?

Ni dia iklan tu...
Dapat pulak satu email yang berjauk "TAKAFUL PROFIT" .    Ingatkan ni insuran rupanya pelaburan buat duit. Betul ke ni?

*KENAPA SEMAKIN RAMAI ORANG PILIH TAKAFUL PROFIT??* 

1) terima profit selama 365hari 

2) dapat income hari2 0.8%-1.2% 

3) withdraw setiap hari ke bank serendah *RM10* tanpa cas 

4) withdraw akan masuk akaun kurang 24 jam 

5) boleh tambah modal bila2 masa 

6) boleh buat aktif income 

7) modal di pulangkan bila cukup 360 kali 

8) tak perlu jual barang 

9) tak perlu cari orang 

Dan banyak lagi kelebihan2 nya... 

Register pon free 

Anda boleh tenggok sendiri web diorang kat link dibawah ni.

https://takafulprofit.com


TAGS

  1. Takaful profit tipu 
  2. Takaful profit  penipu 
  3. Takaful profit  scam scammer
  4. Takaful profit skim cepat kaya
  5. Plan pendapatan takaful profit 
  6. Testimoni takaful profit 
  7. Login takaful profit 
  8. Apa itu takaful profit




Apakah Pelaburan Yang Terbaik 2019? Hartanah, Saham atau Emas?

Beli 5 buah rumah. 200k a. Nilai pasaran 1juta. Jangan kejutan apa-apa nilai yang hebat. Kerana hutang itu 900k. Ekuiti hanya 100k. Tugas pelabur adalah untuk meningkatkan jumlah ekuiti.

Apakah Pelaburan Yang Terbaik 2019? Hartanah, Saham atau Emas?

Apakah ekuiti? 

Jumlah wang yang boleh masuk ke dalam saku selepas menolak hutang.

Ekuiti Pelaburan Hartanah

5 rumah dengan 1 juta nilai pasaran baru adalah baru untuk kertas. Belum lagi masuk ke dalam saku. Anda telah menjual rumah 200k, tetapi tiada siapa yang mahu membelinya. Dijual hanya pada 190k. Baki hutang adalah 180k, maka wang yang masuk ke dalam saku hanya 10k. Ia tidak boleh ditolak cukai dan kos lain.
Ekuiti Pelaburan Hartanah
Malangnya hutang 180k telah ditetapkan. Itu sebabnya pokok hutang. Dalam apa yang hutang semakin meningkat dan menurunkan kadar keuntungan yang diambil oleh bank.


 Pelaburan Ekuiti Saham

Beli 100k saham. Tiada hutang. Ekuiti 100k.

Selepas 3 bulan, nilai pasaran meningkat kepada 120k. Tetapi itu hanya satu kekayaan di atas kertas selagi ia tidak mengambil untung. 
 Saham Pelaburan Ekuiti
Bukan keuntungan masuk ke dalam poket lagi selagi stok belum dijual. Tiba-tiba apa yang dilakukan Donald Trump di Amerika Syarikat di sana, pasaran jatuh mendadak. Nilai pasaran ialah 90k. Dan itu hanya kerugian di atas kertas semata-mata selagi tidak memotong kerugian.

Begitu juga perangai pelaburan saham. Nilai pasaran berbeza-beza setiap hari. Kadang-kadang ia meningkat dengan cepat dan sering berjalan lebih cepat.


Pelaburan Ekuiti Emas

Beli emas bernilai 100k. Tiada hutang. Ekuiti 100k. Tetapi jika emas dicagarkan, maka ada hutang. Ekuiti berkurangan.
Pelaburan Ekuiti Emas
Nilai pasaran emas turun dan naik. Selepas sebulan, ia boleh meningkatkan nilainya. Ia juga mungkin berbaloi. Apa yang tinggal adalah berat emas. Selalunya pelabur mencari emas apabila ekonomi berada dalam keadaan huru hara. Walau apa pun, selagi emas tidak dijual maka nilai pasaran hanya keuntungan atau kerugian di atas kertas sahaja.

Dan emas tidak ada apa-apa hartanah dan saham wujud. Hartanah boleh disewa. Saham boleh dividen. Nilai pasaran jatuh sekalipun apabila kedua-dua harta tersebut mempunyai aliran wang ke dalam kantong.


5 Cara buat duit online 

Bukan rahsia jika kita semua boleh mendapatkan buat duit online, bahkan banyak orang yang berjaya mem buat duit online.

Ramai orang bersedia untuk meninggalkan pekerjaan mereka sebagai pekerja untuk mendapatkan pendapatan sendiri melalui internet, tidak kira apa yang mereka lakukan.
 rahsia jika kita semua boleh mendapatkan buat duit online, bahkan banyak orang yang berjaya mem buat duit online.

Perkembangan pesat teknologi hari ini membuat sesiapa sahaja dapat mengakses internet pada bila-bila masa, di mana sahaja dengan mudah dan murah.

Kemudahan akses menjadikan mudah bagi sesiapa sahaja untuk menggunakannya untuk pelbagai tujuan, terutamanya mendapatkan wang dari internet.

Daripada banyak cara yang terbukti dapat membuat seseorang mendapat wang dari internet, ini adalah 5 cara ampuh untuk mendapatkan wang dari internet yang harus anda coba sekarang.

5 Cara buat duit online

1. Buat duit online

Cara buat duit online  - buat kedai dalam talian

Cara seterusnya untuk menghasilkan  duit online ialah menjual produk digital. Jika anda mempunyai produk atau perkhidmatan yang boleh didagangkan dalam talian, cuba buat kedai online anda sendiri.

Kos pembuatan kedai dalam talian tidak akan menjadi mahal jika anda membuat keputusan untuk membuat kedai offline / fizikal. Proses ini mudah kerana sekarang, anda boleh membuat kedai dalam talian tanpa menyentuh kod pengaturcaraan sedikitpun.

Menjual produk atau perkhidmatan melalui kedai dalam talian anda kemudiannya akan membolehkan anda menutup pasaran yang hampir tidak terhad.

Ini bergantung kepada strategi pemasaran anda sendiri, sama ada ia dapat melindungi atau tidak.

Untuk membuat kedai dalam talian, terdapat dua kaedah yang saya cadangkan, iaitu membuat kedai dalam talian menggunakan WordPress dan WooCommerce atau membuat kedai dalam talian dengan Shopify. 

Dengan memiliki kedai dalam talian, ini bermakna anda boleh menampung pasaran yang hampir tidak terhad dan boleh mendapatkan wang dari internet dengan potensi yang besar.


2. Membuat Blog dan Pengewangan

Cara buat duit online- blog
Membuat Blog dan Pengewangan-Selain itu, terdapat banyak kaedah untuk mendapatkan wang dari blog yang kini boleh digunakan dengan serta-merta. Perkara pertama yang perlu anda sediakan adalah sudah tentu blog. Anda boleh menggunakan platform blog percuma (walaupun saya tidak mencadangkannya) seperti Blogger dari Google dan WordPress.com.
Membuat Blog dan Pengewangan

Ia bukan sesuatu yang baru jika kita menggunakan blog untuk menghasilkan wang dari internet.

Melalui blog yang popular dengan kandungan berkualiti, menarik dan mempunyai sejumlah besar pembaca untuk membuat keuntungan.

Selain itu, terdapat banyak kaedah untuk mendapatkan wang dari blog yang kini boleh digunakan dengan serta-merta. Perkara pertama yang perlu anda sediakan adalah sudah tentu blog. Anda boleh menggunakan platform blog percuma (walaupun saya tidak mencadangkannya) seperti blogger.com dari Google.com dan WordPress.com.

Atau, jika anda menggunakan Blogger, pastikan anda menggunakan domain tersuai untuk menjadikan blog anda lebih kredibel dan mempunyai penjenamaan (baca tutorial integrasi domain tersuai di Blogger).

Jika anda sudah bersedia untuk melangkah ke peringkat yang lebih serius, buat blog yang lebih profesional dengan WordPress.com

Setelah membuat blog, teruskan mengembangkan blog anda dengan pelbagai artikel menarik. Ini sangat penting. Isi blog anda hanya dengan penulisan yang berkualiti, jangan copy!

Selepas mendapat jumlah pelawat harian yang agak besar dan stabil, mulailah mendaftarkan blog anda di Google Adsense.

Atau anda boleh cuba platform pengiklanan seperti Yllix, Bidvertiser, atau PayClick.

Anda juga boleh mengewangkan blog anda dengan ulasan berbayar dari pengiklan, menjual kandungan premium dengan sistem keahlian, menjadi pengaruh melalui SociaBuzz, untuk menyertai program afiliasi dengan platform InvolveAsia.

3. Menjadi Freelancer

Cara buat duit online - bebas
Cara Mendapatkan Uang dari Internet - freelance Dalam era digital hari ini, hampir semua bidang perniagaan disepadukan dengan internet. Oleh itu, keperluan untuk aset digital semakin meningkat dari semasa ke semasa.
Menjadi Freelancer

Dalam era digital hari ini, hampir semua bidang perniagaan disepadukan dengan internet. Oleh itu, keperluan untuk aset digital semakin meningkat dari semasa ke semasa.

Aset digital yang saya maksudkan di sini adalah seperti reka bentuk grafik dalam bentuk imej pos di media sosial, animasi, dan sepanduk. Kandungan video juga sangat popular sejak kebelakangan ini.


Atau bagi anda yang mempunyai keupayaan untuk menulis atau menterjemah dengan baik, anda juga boleh menggunakan kemahiran ini.

Menjadi freelancer juga salah satu cara untuk mendapatkan wang dari internet yang semakin efektif pada hari-hari ini.

Selain sesuai untuk anda yang mempunyai banyak masa lapang, freelancing juga sesuai untuk anda yang tidak suka bekerja sebagai pekerja dan semua rutin pejabat.

Berikut adalah beberapa kemahiran atau profesion yang boleh anda jual sebagai freelancer:



  • Reka bentuk grafik
  • Videografi
  • Penulis
  • Penterjemah
  • Muzik video / soundtrack
  • Pengaturcaraan
  • Sebagai penyumbang kepada media sosial seperti Instagram
  • Menjadi perunding
  • Pembantu Maya
  • Pengulas
  • Dan banyak lagi

Untuk mendapatkan pekerjaan bebas, cuba tapak berikut:



Pasti, jangan bosan mencari peluang pekerjaan bebas di internet, kerana bilangannya sangat besar. Dan lakukan yang terbaik supaya pelanggan terus membeli perkhidmatan dari anda.


4. Menjual Produk Digital

Cara buat duit online- menjual produk digital
 Salah satu perkara yang anda boleh cuba jika anda tidak mahu mengganggu dan membangunkan sebuah laman web atau kedai dalam talian dari awal, cuba menjual produk digital di pelbagai pasaran dalam talian.

Menjual Produk Digital


Salah satu perkara yang anda boleh cuba jika anda tidak mahu mengganggu dan membangunkan sebuah laman web atau kedai dalam talian dari awal, cuba menjual produk digital di pelbagai pasaran dalam talian.




Jika anda mempunyai kepakaran dalam bidang rekabentuk, cuba jual kerja anda ke laman web seperti Shutterstock atau Envato Studio.

Atau jika anda suka fotografi dan bukannya menyimpannya di cakera keras anda, cuba jual gambar anda di Shutterstock, Photo iStock, atau 123RF.

Juga cuba menjual muzik ringan dicipta anda pada AudioJungle, iTunes, ke Muzik Google Play

Bagi anda yang suka membuat video pendek, cobalah menjual video anda pada Uscreen, Shopify, atau VideoHive.

Jika anda mempunyai kepakaran untuk membuat tema WordPress.com atau plugin WordPress.com, cuba jual mereka di TheMeforest dan CodeCanyon.

Anda juga boleh menjual pelbagai produk digital lain seperti ebook, mockups, dan sebagainya.


5. Menjadi Tutor Dalam Talian

Cara buat duit online - menjadi guru tutor dalam talian
Cara Mendapatkan Uang dari Internet - menjadi guru online tutor

Mempunyai kemahiran lain yang bersifat pendidikan? Menjadi seorang guru di Udemy dan Bilik Guru. Yuran yang anda akan dapat dari setiap episod pengajaran sangat menggoda.

Belum lagi jika bahan anda sangat menarik supaya ia dapat menarik para calon bakal pesat. Perkara yang penting ialah mengetahui bahan pengajaran yang anda telah menguasai dan diperlukan oleh ramai orang di luar sana.


Mendapatkan Wang dari Internet: Penutupan

Sekarang itulah 5 Cara buat duit online dengan berkesan dan kreatif yang boleh anda lakukan sekarang.

Adakah anda akan mencubanya? Bagaimana cara buat duit online? Apa yang anda cuba? Sila kongsikan!

Duitezi.com - Mendapatkan duit dengan cepat dan mudah itu sebenarnya tidak hal yang tidak mungkin. Asal kita tahu cara yang benar dan mau berusaha. Karana pada dasarnya kekayaan tidak jatuh begitu saja dari langit.


Berikut adalah kaeadah yang anda boleh guna untuk mendapatkan duit dengan cepat.

Cara dapat duit cepat

Menjadi buzzer atau selebriti


Sudah memahami profesi buzzer dan selebriti, kan?

Itulah istilah untuk orang berpengaruh di Instagram. Instagram kini boleh digunakan untuk mencari pendapatan. Seperti YouTube, anda boleh menggunakan Instagram untuk mengesahkan produk.

Untuk melakukan perniagaan ini, anda hanya dapat memanfaatkan banyak pengikut. Semakin banyak pengikut yang anda miliki, lebih besar peluang untuk mendapatkan tawaran iklan.
Cara dapat duit cepat. Berikut adalah kaeadah yang anda boleh guna untuk mendapatkan duit dengan cepat.
CARA DAPAT DUIT DENGAN CEPAT

Menjadi blogger



Nama profesion ini memang biasa, kan? Anda boleh mendapatkan wang melalui blog yang dimiliki oleh menyewa tempat untuk iklan.

Untuk mendapatkan tawaran iklan, blog yang dimiliki mesti mempunyai banyak trafik atau pelawat. Mengapa?

Jumlah pendapatan yang sedikit anda bergantung pada berapa banyak orang yang melihat iklan di blog.

Di samping itu, anda juga boleh menyewa perkhidmatan blog untuk agensi yang memerlukannya. Sekarang banyak agensi memerlukan laman web untuk memperkenalkan atau memberitahu kewujudan agensi itu.

Tutor peribadi


Siapa yang berkata bagaimana untuk mendapatkan wang dengan cepat mesti memerlukan modal permulaan yang besar?

Kaedah ini tidak memerlukan modal tetapi boleh segera mendapatkan wang.

Untuk memulakan perniagaan ini, anda hanya mempunyai keupayaan untuk menerangkan dengan baik. Anda boleh bermula dari persekitaran yang terdekat seperti jiran.

Menggunakan hobi


Banyak orang mengatakan kerja impian adalah salah satu yang boleh melalui hobi.

Bagaimana ia tidak sesuai? Walaupun anda boleh mendapatkan wang dengan melalui hobi atau aktiviti kegemaran anda.

Bagi anda yang kreatif dan mempuyai bakat seni, cuba iklan perkhidmatmatan anda di laman sosial atau membeli dan menjual tapak.

Anda juga boleh menjadi penjual peralatan yang berkaitan dengan hobi tertentu. Sebagai contoh peralatan memancing, aksesori cosplay, kosmetik untuk hobi dandanan, bekalan berkebun, atau hobi lain.

Perkhidmatan penulisan kandungan


Mempunyai bakat untuk menulis atau menulis? Hanya gunakan untuk menghasilkan wang. Terutama jika anda mempunyai keupayaan untuk menulis dalam bahasa asing. Sudah tentu kawasan sasaran sangat luas.

Penulisan boleh menjadi cara cepat untuk menghasilkan wang dalam sehari. Anda tidak boleh menulis di dalam negara sahaja, anda juga boleh ke luar negara.

Pendapatan penulisan ini juga menarik, dengan syarat anda boleh meluangkan masa untuk menulis. Sekiranya anda terbiasa dengannya, ia mungkin tidak memerlukan banyak masa. Tetapi, jika pemula memerlukan lebih banyak amalan.

Berniaga Makanan



Jangan memandang rendah kaedah ini. Walaupun kelihatan normal, strategi pemasaran yang baik dalam menjual makanan boleh menjadi cara cepat untuk mendapatkan wang.

Perniagaan ini sesuai untuk anda yang berada di sekolah asrama, sekolah, dan kawasan yang ramai. Lebih cenderung dalam kehidupan bandar, kerana kebanyakan mereka adalah pekerja yang tidak mengambil masa untuk memasak di rumah.

Menjual buku yang telah dibaca


Adakah era digital masa untuk menjual buku yang digunakan?

Jangan salah, masih banyak peminat buku non-digital, anda tahu. Kerana majoriti orang masih suka membaca buku dengan menyentuh buku fizikal secara langsung.

Jika anda mempunyai buku yang tidak lagi digunakan, ia boleh dijual supaya tidak mengisi kandungan rumah. Terutamanya jika anda adalah rumah tumpangan.

Menjual kraf tangan


Jika tangan anda mempunyai keupayaan untuk membuat kerja, tentunya kemahiran ini mesti diterokai. Buat kerja sebagai media perniagaan untuk mendapatkan pendapatan tambahan. Contohnya memaparkan paparan dinding, bros, tudung, dan aksesori lain.

Terutama jika bahan yang anda gunakan menggunakan sisa plastik atau item lain yang tidak digunakan. Keistimewaan dan idea kitar semula akan menjadikan kraf anda lebih bernilai.

Perkhidmatan penterjemah



Anda yang mempunyai kemahiran bahasa asing seperti Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Jepun, Mandarin, dan lain-lain boleh memanfaatkan kemampuan mereka untuk menjadi penterjemah kandungan bahasa asing.

Perniagaan ini agak menggoda. Pendapatan yang diterima juga agak banyak. Anda boleh menggunakannya sebagai cara untuk mendapatkan wang dengan cepat tanpa modal material. Sasaran perniagaan ini adalah pelajar, pensyarah dan penerbit.

Khidmat Mencuci


Seperti kedai, barangan yang anda juga perlu dibasuh. Biasanya hanya ada barang-barang yang tidak digunakan yang ditimbun di gudang. Pilih yang masih layak dan jual pada harga yang mesra. Anda boleh memilih barangan elektronik sebagai sumber dana terbesar jika keadaan masih baik.

Selain mendapatkan wang lebih cepat, anda juga boleh menyingkirkan perkara yang anda tidak perlukan. Ruang baki boleh digunakan untuk perkara lain.

Bekerja dengan tip

Terdapat beberapa jenis kerja yang memberi tip, contohnya pelayan restoran, pelayan hotel, penghantaran makanan, atau pameran SPG.

Secara umum, jika anda dapat menyediakan perkhidmatan yang memuaskan pengguna, pelanggan akan memberi tip khusus kepada anda. Oleh itu, beri penjual mesra jika anda memilih pekerjaan ini.

Menggadai barang berharga



Tidak perlu malu untuk barangan pajak gadai. Apa sahaja barangan yang boleh digadaikan, cuba baki untuk menampung keperluan anda seketika.

Walau bagaimanapun, anda juga perlu bersedia untuk membuatnya matang. Untuk itu, sediakan dana yang anda dapat kumpulkan kemudian untuk membuatnya.

Sewa barang


Setiap orang mesti mempunyai barangan yang boleh disewakan kepada orang lain. Cuba menyewa barang yang anda fikir secara komersil, seperti tempat meletak kereta, bilik kosong, studio, peralatan bayi, kamera, DVD, motosikal atau pakaian. Anda boleh menetapkan harga harian terlebih dahulu.

Pilihan cara cepat untuk mendapatkan wang di atas boleh menjadi alternatif bagi anda yang memerlukan wang dalam masa yang cepat.

Boleh baca ini juga>>>ASTAR Online Shopping Program

ASTAR Online Shopping Program-Peluang ANDA Jadi Kaya Tahun 2019 Ini

Assalamualaikum semua.. Hari ini saya ingin berkongsi dengan semua mengenai peluang perniagaan yang menarik dalam tahun 2019 ini iatu ASTAR Online Shopping program. Merupakan program online shopping yang terbaru yang mana ianya satu peluang yang perlu anda rebut untuk anda jadi kaya dan berjaya dalam tahun 2019 ini.

Dengan Astar ini anda boleh memiliki web e-commerce sendiri tanpa anda memerlukan kemahiran coding atau pengatucaraan untuk membangunkannya. ANDA mempunyai web e-commerce yang didalam nya terdapat ratusan produk-produk keperluan yang sangat berkualiti di jual dengan harga yang lebih murah dari kedai luar.

100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri.
Picture Credit to : http://lottepi.com

HQ Astar

100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri. Anda boleh berbelanja sendiri untuk kegunaan diri dan keluarga. Anda layak dapat discount point dan juga rebet pembelian. Anda dapat menikmati barang yang minati dengan harga yang murah. Bila anda sudah register dengan Astar ini, anda adalah merupakan Reward Shopper yang sah dan memiliki link id yang unik anda sendiri.


Apa tugas anda untuk kaya dan berjaya 2019 ini. Ya disini anda boleh mula bisnes. Dengan link id unik yang anda miliki tadi, anda boleh mula sebarkan kepada rakan taulan, saudara mara dan sesiapa sahaja untuk mereka masuk ke dalam online shopping platform Astar tersebut. TANPA PERLU MEREKA MENJADI AHLI PUN mereka layak membeli produk dengan harga yang murah seperti anda juga.     Mereka yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.


Apa tugas anda untuk kaya dan berjaya 2019 ini. Ya disini anda boleh mula bisnes. Dengan link id unik yang anda miliki tadi, anda boleh mula sebarkan kepada rakan taulan, saudara mara dan sesiapa sahaja untuk mereka masuk ke dalam online shopping platform Astar tersebut. TANPA PERLU MEREKA MENJADI AHLI PUN mereka layak membeli produk dengan harga yang murah seperti anda juga. 


PELUANG PENDATAN ASTAR ONLINE SHOPPING yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.
PELUANG PENDATAN ASTAR ONLINE SHOPPING

Mereka yang hanya shopping di Astar ini tanpa join keahlian dipanggil sebagai Guest Shopper. Mereka layak dapat discount point untuk potongan harga apabila mereka ingin Checkout Payment pembelian mereka. Mereka dapat berjimat untuk berbelanja membeli produk-produk yang berkualiti ini. Mereka juga akan dapat rebet dari pembelian mereka tersebut, namun disebabkan mereka tidak menyertai ahli Astar. Jadi rebet tersebut akan dibayar kepada anda sebagai Reward Shopper yang sah yang berdaftar dengan Astar ini disebabkan andalah yang berkongsi id anda dengan mereka.




Anda lihat potensinya itu? Senario diatas berlaku di web e-commerce anda yang anda tidak perlu tahu apa-apa pun untuk membangunkannya. Namun bisnes sudah mula berjalan bila adanya orang yang mula shopping di Astar menggunakan link id unik anda itu. 
Anda hanya perlu fokus untuk marketing sahaja bagaimana anda ingin terus sebarkan link id unik tersebut kepada lebih ramai orang untuk meningkatkan jumlah jualan anda dalam platform e-commerce anda tersebut. 

Jika Guest Shopper ini ramai dan setia berbelanja. Anda akan banyak menerima rebet dan voucher yang banyak. Income dan kelebihan anda pasti akan meningkat. Jika mereka juga minat untuk menyertai Astar sebagai Reward Shopper, anda akan menerima RM100 dibayar dalam bonus bulanan untuk setiap orang Guest Shopper yang menjadi Reward Shopper. 

ANDA bayangkan jika anda hanya sebarkan link id anda itu sahaja setiap bulan dan anda hanya mendapat 20 orang yang convert dari Guest Shopper kepada Reward Shopper. Ini bermakna anda sudah ada extra income bulan tersebut sebanyak RM2000.









Ok ke X OK? Pada kiraan saya Ok sangat dah tu kan. Guest Shopper akan terus berbelanja kerana produk yang dipasarkan dalam Astar ini dijamin sangat berkualiti tinggi. Selain berkualiti tinggi, ianya dijamin akan dijual dengan harga yang lebih rendah dalam pasaran. Ini JAMINAN DARI OWNER ASTAR sendiri.

Anda hanya fokus untuk sebarkan link id anda sahaja dan membuat penajaan kepada mereka yang berminat menjadi Reward Shopper seperti anda. Urusan produk, maintenance website e-commerce anda, urusan penghantaran produk, bil, resit dan lain-lain urusan anda tidak perlu fikir lagi. Itu semua HQ Astar yang akan uruskan untuk anda. Macam mana? Best kan?
Berikut dibawah saya kongsikan VIDEO Preview Peluang Perniagaan, Marketing Plan & Cara Untuk Kita Buat Duit Di Astar ini.


UNTUK INFO SILA KLIK DISINI




INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG?

MARI SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MELAKUKANNYA!

Assalammualaikum & salam sejahtera sahabat!

Pada zaman sekarang, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang!
Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah ... semuanya memerlukan banyak wang, dan sememangnya, tidak ramai yang mampu untuk mendapatkan semua itu secara tunai!

Pada zaman sekarang, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang!  Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah ... semuanya memerlukan banyak wang, dan sememangnya, tidak ramai yang mampu untuk mendapatkan semua itu secara tunai!


Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.


Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.

Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan

Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian

Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni 

Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.   Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.    Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan    Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian    Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni

Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya.


Lebih-lebih lagi jika sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram dan menggunakan 

Whatsapp untuk Tutup Jualan! Memang leceh sikit kalau guna cara tu

Nak kena layan satu-satu pelanggan untuk mendapat jualan

Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah

Tak perlu dah nak layan satu demi satu pelanggan



Hanya perlu letak gambar produk, letak produk produk dan letak harga! Siap.

Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat pemberitahuan daripada pihak Shopee

Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp kerana dok layan pelanggan yang belum tentu pun nak beli

Apa yang paling menarik! Di Shopee ni, pelawatnya ramai! Ramai giler! Secara kasar

Jumlah pelawatnya dianggarkan seramai 21 juta orang sebulan! .. Iaitu sekitar 700.000 orang sehari

Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.   Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.    Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan    Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian    Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni


Ramai giler kan? Kalau anda membuka kedai kat KLCC pun tidak pasti boleh dapat pengunjung / pelawat seramai itu!

Apa yang lagi-lagi-lagi yang terbaik dari pembeli! Pelawat-pelawat kat laman web / aplikasi ini Shopee!
Mereka adalah golongan yang mempunyai keinginan untuk membeli yang tinggi
Sebab itulah mereka masuk / membuka aplikasi Shopee! Sebab nak beli barangan

Tidak seperti di Facebook atau Instagram.

Di Facebook & Instagram .. kebanyakkan orang .. buka / masuk aplikasi itu adalah untuk bersosial sahaja! Cuma segelintir kecil je yang masuk ke FB & Instagram untuk cari dan beli barangan. Sebab tu kalau nak jual barang kat FB & Insta payah sikit .. nak kena pujuk dan belai dulu customer kat whatsapp .. barulah mereka akan beli.

Eh! Banyak lagilah kelebihan berniaga di Shopee ini
Kalau nak tahu lebih detail pasal kelebihan berniaga di Shopee ni.
Muat turun EBOOK FREE kat sini'

Berita Malaysia TERKINI

Translate

Catatan Popular

BEBAS HUTANG

RAHSIA BISNES DI SHOPEE