HARGA RUNTUH DI LAZADA SEKARANG.

Google Search

Cara buat duit dari rumah-jual barang online

Ini dia tips/cara buat duit dari rumah.

1. Jual barang online. Tak kira apapun yg anda nak jual yang penting boleh dijual di internet.
Pakaian, baju, seluar , tudung, kasut, aksesori wanita dll....Kalau boleh cari lh produk yang ringan, sebab nanti nak kena pos kepada pelangan anda,
Keperluan asas?
Wajib ada laman web jualan. Banyak terdapat syarikat atau orang perseorangan yang menawarkan perkhidmatan membuat laman web ini. Anda pilih jer mengikut keperluan anda dan bajet. Anda klik jer perkataan ini kat google "perkhidmatan membuat laman web"...anda akan jumpa website yang menawarkan perkhidmatan tersebut.
Kalau nak buat laman web free buat jer blog. Guna blogpostweebly atau wordpress. Semua tu free jer.

Yang paling popular sekarang adalah melalui FaceBook. Anda boleh buat page jualan dengan percuma. Buat page jualan yang menarik. Ini bermaksud gambar yang cantik...harga yang berpatutan.

KLIK DISINI....Kuasai Pemasaran Melalui Emel - Teknik Pemasaran Yang Digunakan Oleh Pakar Pemasaran Internet Seperti Irfan Khairi & Patric Chan Menjana 4 - 5 Angka Sebulan Secara OnlineRelated Post

Translate

Catatan Popular

BEBAS HUTANG

RAHSIA BISNES DI SHOPEE

ARTIKEL DIPERLUKAN

Kami memerlukan artikel untuk disiarkan di blog ini.

Kpd sesiapa shj yang ada bakat menulis artikel. Lebih2 lagi pelajar universiti atau kolej yang pernah menulis tugasan sila hubungi kami.

Topik artikel : Kewangan, pelaburan, pertanian, how-to & insuran.

Panjang artikel: 1000 patah perkataan atau lebih.

*ARTIKEL MESTI KERJA ASLI ANDA (BUKAN PLAGIAT)

Sekiranya artikel anda berjaya lepas tapisan. Kami akan bayar RM10 atau lebih (BERGANTUNG KPD PANJANG ARTIKEL DAN MUTU PENULISAN)

Sila email artikel dalam WORD ke: duitezi@gmail.com