Inilah Cara mudah buat duit dengan menjadi pemandu uber di Malaysia

Cara buat duit dengan menjadi pemandu uber di Malaysia
Saya telah meminta keterangan beberapa pemandu uber ini. Saya bertanya mengenai bagaimana mereka membuat wang  dengan mudah buat duit dengan menjadi pemandu uber di malaysia. Dengan menjadi pemandu uber. Pendapatan purata yang mereka akan terima dalam perjalanan 12 jam dalam lingkungan RM200-RM400sehari ..... wowww, itu hebat ... maka rasanya seperti pemandu uber..hahaha


Dari hakikat bahawa saya bertanya kepada Saudara Uber, cara menyenaraikan uber adalah mudah .. mengikuti langkah-langkah di bawah ini:Kehadiran kereta dalam nama anda atau bahkan nama pemandu sepatutnya dalam "nota insurans insurans kenderaan".
Mempunyai lesen memandu penuh. Pemandu dengan lesen P tidak dibenarkan.
Mempunyai telefon pintar sebagai pembawa perantaraan antara penumpang dan pemandu. Telefon pintar juga penting seperti GPS.
Pasang aplikasi pemandu Uber di Gedung Play. (Ikuti syarat yang disediakan oleh aplikasi ini.) Lakukan apa yang mereka minta.


Seseorang bertanya, adakah ia selamat menjadi pemandu UBIR?

Jawapannya;

Lebih selamat untuk menguruskan teksi, kerana:


Penumpang didaftarkan di laman web UBER, dan semua maklumat mereka disimpan oleh UBER. Tidak seperti penumpang teksi, kami tidak mempunyai maklumat langsung mengenai mereka. Oleh itu, dalam hal perkara yang tidak diingini, REAL menjejaki mereka.Tiada bayaran dikenakan kepada pemandu UBER, semuanya secara percuma. Senarai PERCUMA ... kelas pengenalan PERCUMA ...

Selepas pendaftaran, Uber akan menjadi video yang perlu anda tonton supaya anda benar-benar memahami bagaimana menjadi panduan Uber di Malaysia. Ia sejuk.