TAKAFUL PROFIT

Takaful Profit.


Tekejut juga dapat email dari Takaful Profit ni. Aku ingatkan ada orang suruh join insuran takaful. Bila aku baca isi email ni rupanya satu pelaburan.

Pelaburan yang semacam ni biasanya scam. Bertopengkan forex...kira ni pelaburan DUDUK DIAM2 DAPAT DUIT lah.

Tapi tak berani pulak nak tutup periuk nasi orang..korang boleh fikir sendiri lah sama ada benda ni (takaful profit) betul ataupun tak.

Korang boleh pergi ke laman web mereka. Buat kajian betul2 baru buat keputusan nak join atau pun tak.


Web TAKAFUL PROFIT.

Tekejut juga dapat email dari Takaful Profit ni. Aku ingatkan ada orang suruh join insuran takaful. Bila aku baca isi email ni rupanya satu pelaburan.

Catat Ulasan

0 Ulasan

Related Post