Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2019

ASTAR Online Shopping Program

Imej
ASTAR Online Shopping Program-Peluang ANDA Jadi Kaya Tahun 2019 Ini Assalamualaikum semua.. Hari ini saya ingin berkongsi dengan semua mengenai peluang perniagaan yang menarik dalam tahun 2019 ini iatu ASTAR Online Shopping program. Merupakan program online shopping yang terbaru yang mana ianya satu peluang yang perlu anda rebut untuk anda jadi kaya dan berjaya dalam tahun 2019 ini.

Dengan Astar ini anda boleh memiliki web e-commerce sendiri tanpa anda memerlukan kemahiran coding atau pengatucaraan untuk membangunkannya. ANDA mempunyai web e-commerce yang didalam nya terdapat ratusan produk-produk keperluan yang sangat berkualiti di jual dengan harga yang lebih murah dari kedai luar.
HQ Astar 100% online diuruskan oleh HQ Astar di Tropicana 3, Damansara. Apabila anda menyertai Astar ini. Anda hanya perlu register keahlian dan apabila keahlian anda telah pun disahkan. Anda akan memiliki link id unik anda sendiri. Anda boleh berbelanja sendiri untuk kegunaan diri dan keluarga. Anda laya…

HIDUP BEBAS TANPA HUTANG

Imej
INGIN HIDUP BEBAS TANPA HUTANG? MARI SAYA TUNJUKKAN BAGAIMANA ANDA BOLEH MELAKUKANNYA! Assalammualaikum & salam sejahtera sahabat!

Pada zaman sekarang, sememangnya agak sukar untuk kita hidup tanpa hutang!
Nak sambung belajar, nak beli kereta, nak beli rumah ... semuanya memerlukan banyak wang, dan sememangnya, tidak ramai yang mampu untuk mendapatkan semua itu secara tunai!


Terbaik Jual Barang Kat Shopee

Imej
Apa Yang Terbaik Jual Barang Kat Shopee ?.
Shopee ni lebih kurang sama macam ebay, lelong dan juga lazada.
Ianya sebuah pasaran laman web! Iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barangan
Bahasa mudahnya .. This shopee adalah PASAR! Tetapi secara dalam talian
Kalau nak cerita apa yang paling jual barangan kat shopee ni 

Memang banyak sangat kelebihan dan keistimewaannya.
Lebih-lebih lagi jika sebelum ini, anda pernah menjual di FB atau Instagram dan menggunakan 
Whatsapp untuk Tutup Jualan! Memang leceh sikit kalau guna cara tu
Nak kena layan satu-satu pelanggan untuk mendapat jualan
Tapi kat Shopee, proses jualan itu jadi lebih mudah
Tak perlu dah nak layan satu demi satu pelanggan

Hanya perlu letak gambar produk, letak produk produk dan letak harga! Siap.
Kalau ada orang beli! Nanti akan dapat pemberitahuan daripada pihak Shopee
Tak perlu dah 24 jam tenung handphone dan berbalas mesej di Whatsapp kerana dok layan pelanggan yang belum tentu pun nak beli
Apa yang paling men…

How to Pay Off Credit Card Debt

Imej
How to Pay Off Credit Card Debt If you have credit card debt, you are not alone.
According to the Federal Reserve, the total credit card credit value increased from $ 5.65 trillion in 2015 to $ 5.98 trillion in 2016. (1)
This means that North America has a crazy credit card credit amount. And even what people say to you, credit cards do not need to be a way of life. Here's how to pay your credit card debt once and for all.


PINJAMAN PERIBADI TERBAIK