Cari Blog Ini

Salam/ salam sejahtera.
Buat duit tanpa menaja melalui komuniti ikhlas @ komunitikhlas.com

1. Ada terjumpa iklan Buat duit tanpa menaja melalui komuniti ikhlas @ komunitikhlas.com di Facebook. Nampak mudah sangat cara ni buat duit.

2. Terasa juga nak try sebab modal dia hanya RM30 sehaja. Lepas tu tidak perlu menaja dan dengar khabar syarikat ni memang wujud dan menjalankan peniagaan yang sah.

3. Ni iklan yang saya copy paste yer.

"Apa itu komunitikhlas ? Komunitikhlas ni adalah satu platform kita boleh menjana pendapatan android. okay saya ringkaskan, kita download apps seperti whatsapp, wechat, beetalk, line, game2, camera, edit photo dan macam2 lagi di playstore, tapi apa manfaat kita dapat drpd apps yg kita download tu ? Tak ada apa2 manfaat, yg dapat income ialah org yg create apps tersebut. Contoh: anda download whatsapp di playstore, org yg create whatsapp akan dapat income. Sorg yg download bukan bermakna dpt sikit yee, dpt banyak. Now, 1 world download whatsapp, dh berbilion org yg create dpt income hasil apps beliau ramai yg download.

Seperti komunitikhlas, hasil org ramai yg download, company akan sharing hasil kepada ahli yg berdaftar sahaja. Anda layak dapat hasilnya kerana anda dikira penyumbang sbgai org yg create komunitikhlas dapat income. Company target kita dapat RM90k dalam masa 14 bulan. Setakat ni tak ada lagi problems dri segi pembayaran sbb komunitikhlas sudah di download ramai ahli. Company sharing dgn ahli tak bermakna company akan jatuh muflis ye. Company sharing separuh je walaupun RM90k tu kita nampak banyak. 1 org yg dh download company dpt hasil yg bnyk. now ramai yg download, lgi banyak company dapat. 


Komuniti ikhlas @ komunitikhlas.com

SATU SCAM...YANG SUDAH GULUNG TIKAR

Jumlah Paparan Halaman

Pelaburan bitzarapro.com

Pelaburan bitzarapro.com
Dapatkan keuntunagan 1.4% setiap hari.

Google+ Followers

Translate

Popular Posts

Featured post

Pemberi pinjaman berlesen di Kuala Lumpur, Selangor, Johor Baharu, Penang, Seremban dan Kedah.

Pemberi pinjaman berlesen di  Kuala Lumpur, Selangor, Johor Baharu, Penang, Seremban dan Kedah. Kami adalah syarikat pemberi pinj...